apa style conclusion

Lediga Tjänster

Är du vår nästa medlekare?

Retoy söker en driven och lekfull affärsstrateg:

Tror du på lekens oändliga möjligheter? Brinner du för att sprida koncept som gör konkret skillnad för både barn och miljö? Vill du vara del av en innovativ verksamhet med framtiden för sig? Då vill Retoy leka med dig!

För att utveckla Retoys verksamhet där förskolor, föreningar och andra aktörer kan ordna egna leksaksbyten med Retoy-kitet söker vi en driven, kreativ och resultatinriktad medlekare med ansvar för äffärsutveckling och samarbeten som gör att ännu fler barn får leka och lära om sina rättigheter, hållbar konsumtion och globala samband.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här.

 

Praktikplats i Malmö:

Retoy är en idéburen verksamhet som vill leka sig till en hållbar och kärleksfull värld. Vi skapar verksamheter för barn där de kan få leka och lära om miljö, hållbar konsumtion och barnkonventionen!

Som praktikant hos Retoy har du stor möjlighet att själv utforma och påverka din egen praktik efter vad du brinner för och tycker är roligt! Du kommer vara en nyckelperson i organisationen och medverka i Retoys lek för en bättre värld! Vi tar emot och läser intresseanmälningar löpande.

Intresseanmälan

 

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt lekfulla Retoyteam!